Monday, 14 January 2013

Bila dah besar..

Assalamualaikum...

Bile anak dah besar ni mcm2 la die nak buat.. Hai anak jgn la ko melawan ckp mummy n daddy ye sayang.. Mummy n daddy tau qisya anak yg baik...amin..
Mlm td merajuk..sbb sebenar adalah ngantuk tapi tahan3 sbb tunggu daddy balik keje kul 11... Bile dgr je kete daddy masuk parking terus lari ke sliding door n jerit2 'addyyy addyyy' bile daddy bukak pintu je terus peluk daddy..setiap hari wat bnda ni.mmg kami nak biasekan pun..hehe..time daddy g kje klu die tak bgn daddy cium n peluk die dulu pastu bru mummy..huuu.tapi klu die bgn kami antr daddy depan pintu salam cium n peluk... Perkara yg kami buat hari2.. Semoga kekal utk selamanya...!!!

Okey smbg pasal merajuk td kan.daddy dah balik die pun smbg main2..mmg saje je bg die mase nak lepas rindu n main2 ngn daddy n sampai tahap die sendri ajak mummy masuk bilik sbb tau die ngntuk sgt2 dah.hehe.bile dah masuk bilik baring n nenen mule la perebutan hp berlaku..ngs jerit2 nak pgg hp..tapi saje je mummy tanak bg..die ngs nak ipad pun mummy tak layan..ape yg mummy bagi lipas la nak suh die diam.lagi die ngs sampai meleleh airmata sebut 'nanak nanak akot akot'..kesian sgt tapi sbb dah mlm sgt dah kan die tanak tdo..punyelah bijak yg amat trus die panggil 'addy addyyyy'.penyelamat die.daddy dtg trus mntak peluk n dukung sambil ngs2 sebut 'amii pipasss'(mummy bg lipasss).peluk daddy sekuatnya sampai tanak langsung ngan mummy..mase tu rase menyesal..:-(..pancing nenen pun die tanak last2 cara terbaik utk pujuk die peluk n sebut sayangg selembutnya..terus die mengalah..tapi still kne bg gak hp atau ipad..sbb die tgk kemaruk tgk n dgr lgu hindustan!!....sekian..



Ni gambo td bru amik..berangan je keje die klu dpt hp.wat2 amik gambo sendri..padahal hp tu bkn idop punnn..hihi



Aksi selepas mandi.mummy bgkus kepala gune towel pun die nak jugakkkk..



Ni aksi bile kite nak amik gambo die.heheeeheh

No comments:

Post a Comment