Sunday, 26 February 2012

lame tak update blog....

salam...
untuk tahun 2012 ni mmg lum pnh update lg blog.huhu.sbb byk sgt program..ceh mcm bz sgt je.minggu ni sibuk ngn mngemas sbb nak pindah umh.. Alhamdulillah dah dapat rmh yg selesa utk kami satu family n sng la sedara mara dua2 belah kami nak dtg sbb takyah ssh2 dah nak panjat tangge.
Kbtln poji adikku dtg n lehla tlg kmas ape yg ptt. skrg poji n kimi tgh dok kmas n bsh ape yg ptt pastu tunggu org dtg pasang railing n sy sdg menyiapkan langsir..hihi..kica pun bru je tdo..
Ok mahu sambung kerja..
mood: tak sabar nak pindah umh!