Thursday, 14 February 2013

Sumenye pasal qisya..

Assalamualaikum......

Gatal betol la tgn ni nak menaip je.hahaha..ape susah gune app bloggeroid je.hihi..senang keje kan..so sblm terlupa ape2 yg berlaku time qisya kecik ni update jela ape yg boleh...kecik cume sekali...kejap sgt die besar dah.bln april dah 2 tahun..
Alhamdulillah hari ni die dah boleh terima daddy g keje.mule2 je ngs.daddy lum pakai baju die dah start ngs tau..manjeee sgt.pastu pujuk2 byk kali cakap daddy nak g keje cari rezeki,terus lepas peluk daddy n g kat mummy..haaai...sweet sgt..bygkanlah dengan muke manje die tu..
Pas daddy g keje tdokan die tapi kejap je tdonye..mcm biase la tdo siang ada masa lama n
ada masa sekejap la haiii. Pastu makan puding roti mak wat arini banyak tau...main3 pastu kul 6 lebih baru mandikan die..pas mandi tgk upin ipin..
Masuk waktu magrib ajak die smbhyg sekali.die pun 'jom jom jom' ajak masuk bilik.pas amik air smbhyg pakai telekung sama2.smbhyg sama2..die ikot segala pergerakan kite.ya Allah..aku mohon padaMu.. Kau jadikanlah anakku Qisya Nur Arissa Ahmad Hakimin anak yg solehah..amin..amin amin..


Sempat amik gambo die tgh sujud.hehe



Main cucak2 ngan daddy n mummy..hihi



Standby je muke nak amik gambo...

No comments:

Post a Comment