Wednesday, 24 October 2012

Qisya 1thn 6bln

Assalam...
Besar dah anak kami.makin bijak n semestinya sgt manja.klu nak ape2 mesti sebut amiii amii amiii..taktau la maksud 'amik' ke 'nak' ke tapi byk dah perkataan yg jelas bile disebut.bile suh sebut susu mami sedap jadi 'tutu amii dapp'..hihi..comel je sebut.paling excited bile dgr lagu ape2 kt tv ke kat radio ke hp ke o ipad daddy die cnfm die akan ikut siap dgn gaya ok.melayan die seharian rase sekejap je masa.sampai kje sendri tak buat..hihi.makin besar makin la kuat ngempeng.selera dah mkn n pandai telan sbb slalu die akan kemam mknn tu then luahkan balik.mcm daddy die mase kecik2.perangai ank ade gak ngikut bapaknye ye..huhu.yg penting ikot yg baik2 je.insyaAllah..

Klu nak mandi standby dah bukak bju n letak kat bakul bju kotor.bukak pampers n buang lam tong sampah.sekali je ajar dah pandai wat.upahnye mami layan qisya mandi buih.yey..excited dpt masuk besen kecik die tu..haha.yg paling kelako arini pas mandi n siapkan die pki bju turn mami nak pki bju n suh die amikkan bra.memula ckp die tak faham.last2 kata kat die 'qisya amikkan t***k mami'.trus je amik bra tu n bg kat mami.alahai anakku klu nampak nenen je huuuu laju je ngap2.nak tdo mesti nak baring kat lengan.suh die peluk lekas2 tgn die pgg pinggang kite.ya Allah mcm ni rupenye bile jadi seorng ibu.syukur Alhamdulillah diberi peluang yg tak ternilai..

Ok sambung lain kali ye.hehe..bye.assalam..

No comments:

Post a Comment