Thursday, 12 July 2012

Macam2..

Macam macam cerita..hehe Assalamualaikum.. Tetibe je nak tgk blog..hmmm..nak jahit sebenarnye tapi dah terpegang ipad n tgk lame dah tak update blog siap bersawang dah..haha..kimi n kica dah selamat beradu..tinggallah mummy sorang2..dah beberapa minggu ni mmg berjaga malam..maklumlah nak dkt puasa dah..time cmni tukang jahit la paling bz..penatnye tuhan shj yg tau tapi bersyukur sgt2 sbb dikurniakan kebolehan menjahit n leh bantu suami dr segi ekonomi..huhu..tah pape je ayat.. Tingat pulak zaman ank dare time tu dah start jait gak..so mlm2 teman my mom jait..ibu sy juge seorang tukang jahit..huhu..mane tak tumpah kuah klu tak ke nasi ye tak?mase tu borak2 ngn ibu n ibu kata org tgh sedap2 tdo kite bersengkang mata jait bju padahal boleh je klu tanak wat.ibu gelak gle2 sbb gelihati bile pk balik..mmg betul pun kan tapi dah minat kite mnjahit baik buruk pun kne lah terima hakikat yg jahit ni perlukan kekuatan mental n fizikal.pnt wooo jait.bygkn kite pnt2 ni bile siap bju customer tak byr(stkt ni belum ade)hmmm..mntak2 djauhkn..InsyaAllah pasni akn ade pembaharuan...kica pun dah besar ckit n dah tau yg mummy die kje sebagai tukang jahit..Siang hari time die tdo lehla jait ckit tp klu time die nk kite golek2 ngn die mmg takkan dpt la menjahit..huhu..kdg2 tgh jait tu die dok bantai ngs gle2 sampai sedu2 n tarik tgn kite tak bg jait..bygknlah cmne..mntak maaf pd yg dah anto bju lame tak siap2.huhu..insyaAllah sy akn perbaiki kelemahan ni ye..hihi Ok cite seterusnye tahun ni paling bz kot..pindah umah balik kg belah kimi n belah sy n mcm2 lah..tahun ni jugak qisya genap sethun..sambut besday die sederhana je tp meriah..kjp je dah setahun kan..rase cam semalam je beranak..huhu..berangn nk update blog pasal bersalin tp hamhampeh..takde mase..hihi..nnt la bile2 mase lapang sy update ye..sbb kngn tu mmg sgt2 xleh lupe..tahun ni jugak genap perkahwinan kami 2 tahun n tahun ni jugak besday dpt galaxy note dr my sayang2 ngn sejambak bunge..romantik jugak kimi ni..hihi..dannn tahun ni jugak kami mulakan bisnes kecil kecilan...jual tudung je..klu sape berminat lehla jenguk2 page kami 'Qisya Collection'..insyaAllah klu tak bz kami akn update page n akn masukkan produk2 baru dr air tgn sendiri..wahhhh..bes kan..doakanlah kami berjaya..amin.. Ok lah nk sambung keje..qisya sedap btol tdo atas perut ni..mnje sgt bdk ni tau padahal takdela mnjekan die..huhu..esok sambung cite pasal kica plak la..hihi..klu sempat..k bai..assalam...

No comments:

Post a Comment