Monday, 17 December 2012

K.I.M

Assalam..
Smlm ade gathering utk kali kedua.gathering ape tu???hehe..kumpulan ibu mnyusu la.aku kan ade group kumpulan ibu menyusukan..haha..best sgt.1st time wat dpt jmpe kejap2 je sbb wat mlm sekali ngn ade kenduri aqiqah ank group kiteorg.so wat kt umh die la. Kali kedua wat kat kl festival mall.wat siang hari n mkn kat sakura cristall.sdap2.tapi yg tak syoknye ade yg tak dpt join sbb ade komitmen lain.takpe pasni leh wat n jmpe lg.
Pas dah mkn2 sume kiteorg tukar2 hadiah plak.pastu amik gambar n bersurai.kami g karok dlu la lame tak g.kiman n yana ade sekali.karok selama 1 jam.bes je dgr kimi nyanyi..rase seperti di alam percintaan..hehe..kimi nyanyi lgu anuar zain n lain2 lgu..dah abis karok masing2 balik..otw balik kimi tanye sonok/happy tak hari ni?aku jawab sonok3 happy3..hehe..kimi kate die suke dpt bwk aku jumpe kwn2 sbb sian tgk bini die terperap je kt umh.thank u so much syg sbb fhm n join sekali..die kata jd suami isteri ni kne la tolak ansur takkan isteri je nak kne dgr ckp suami.suami pun kne dgr ckp isteri.best3..rase dihargai sgt2..syg abg sepenuh hati!!
Yg bestnye kimi dpt sesuaikan dri ngn husben2 kum.ibu.myusukn.yeyyyy..thank u syg..hah pasal hadiah yg kami tukar2 tu aku dpt shawl halfmoon..yey.thank su.su dpt aku punye tdg gak.hihi..ok la arini nak g klinik bwk kica checkup pastu g kedai jait amik bju yg berbaki lg 8 utk disiapkan.Alhamdulillah rezeki..bye.muah3

Mood:happy happy happy ♥♥♥

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment