Monday, 1 August 2011

Ramadan Al-Mubarak

Alhamdulillah syukur pd Allah sbb diberi peluang untuk menunaikan kewajipan berpuasa di bulan yg mulia ni..sekejap jek mase skrg..thn ni tahun kedua smbut puasa bersame suami tercinta Kimi Arshad n our lil baby kica2 yg kuat ngempeng tu...hihi..Alhamdulillah jugak sbb dpt pose walau pun sdg membreastfeedkan si baby kica..mtk2 sebulan ni penuh..takyah susah2 ganti..cm tahun lepas tgh gle2 mabuk..ade pntg gak la sbb tak larat..mkn je kuar balik..
Teringat mase sek rendah dulu time bulan pose..bile waktu smbhyg je g surau,tak sbr nak amek air smbhyg sbb nak telan air sekali time berkumur.hehe.tah ade ape lam kolah surau tu pun taktau la bantai je la asal hilang dahage..pastu time cuti ade skali tu pas sahur dah smbhyg sume tdo balik..bgn dkt pukul 11.. tgk atas meja ada teko mase sahur pg td ibu wat air teh..jengah2 keliling tgk takde org trus togak je teko kat mulut amek ko habuk yg aku dpt..tula akibat bile curi2 mkn time bln pose..tp mase tu kecik lg kan..hehe..mntk2 kica tak ikot perangai mummy die ni..

No comments:

Post a Comment