Friday, 12 August 2011

sayang

assalam..
tibe-tibe je nak jiwang2 mlm2..hehe..sbnrnye nak wat keje jap lg tp update blog jap sbb dah lame sgt kot tak update blog yg tak seberapa..huhu..minggu lepas balik perlis sbb tahun ni giliran saye beraye di johor!yey!..sonok sgt balik sbb mama masak mcm2 n dpt jumpe sume ipar duai n ank menakan..rindu sgt dah kat ayyan,along n ayih..3 hero yg sgt2 cerdik n tak lame lagi tmbh sorang lg hero, nuqman yg still lam perut mama die..hehe..qisya sorang je la gegurl..leh manje2 lebih cket..hihi
Alhamdulillah genap umur 27 thn sy tlh dikurniakan 2 insan yg sgt2 istimewa lam hidup..kimi n kica..dah ade family sendiri..susah sng pun kami same2 hadap..yaa.sgt beruntung dpt suami seperti kimi..die beri ape je yg sye nak..bg duduk lam umh yg selesa..walaupun die keje sorang tp kami still ckup makan n pakai..Alhamdulillah..syukur..kimi sayang..sy syg awk sgt2..awk nyawe saye n saye syg awk lebih dr nyawe sendiri...walaupun tu jwpn awk klu saye tanye awk..hihi..bkn tiru tau tp kite kan slalu bg jwpn yg same..ape2pun yg kite wat n pk mesti same..mcm smlm..tak larat dah nak masak tp masak gak untuk sahur..time berbuke suh kimi beli nasi ambeng(mknn org jawe)..kimi sanggup g seksyen 13 cr nasi ambeng sbb kat saujana utama takde..sblm balik tu die tanye nak ape2 lg tak..jwb tanak sbb tanak susahkn die pnt balik keje..tp lam hati ni nak air teh bunge..tah nape kemaruk gle kat air tu..klu boleh hari2 nak mnum..ble die smpi umh je tgk die bwk air teh bunge tu..hai..sejuk hati,jantung n sume2 la organ..hehe.siap ckp ngn bangge 'abg leh bc pkrn ayg'..hehe..thanks ye sayangku kimi..dr kapel smpi la da kawen n ade ank mesti ade je bnde same yg kami pk n nak wat..dulu mase kapel klu terase nak anto msg due2 anto serentak,skrg pun same!harap2 sampi ble2.. amin..
kica plak skrg sgt2 la manje..siang hari klu die dpt tdo lame sgt la beruntung..sbb dpt wat keje takyah stay up mlm2 mcm ni..huhu..tp takpela..demi ank ku sanggup berkorban ape je..kica jadi anak yg baik ye syg..mummy n daddy syg kica sgt2 tau..
kimi n kica tdo dah..kica tdo niarap sgt la comel!lam bulan pose ni plak kimi keje pg n sblm tdo kami tak pernah lupe untuk kiz n wish luv u..nak buat sampai ble2..so tak dpt la kimi teman wat keje mlm ni..
ya Allah berikanlah aku kesihatan yg baik untuk sentiase mngingatimu dan beribadat menyembahmu ya Allah serta menjage keluargeku n mencari rezeki untuk keluarge serta pnjgkanlah jodoh kami hingga ke syurgamu n lindungilah kuarge kami dr segale hasad dengki,maksiat dan segale kejahatan....amin ya Allah..

2 comments:

  1. aminn. we missed u guys already. rindu nak tgk kica senyum jelir lidah n nangis ngamuk2 nak ngempeng. hehe

    ReplyDelete
  2. amin..miss u too dear..mehla trn kl lg..hehe

    ReplyDelete