Monday, 15 August 2011

kica kica

Alhamdulillah kica dah membesar ngn sihat n sempurna..mummy n daddy syg kica sgt2..kica penawar hati kami tau syg..
arini kica gudgel tau sbb pas bgn pg kica main2 jap ngn mummy sampai la kica merengek tak selesa lum mandi..pastu pas mandikan kica trus je pengsan kene nenen power mummy..huhu.dr kul 11 sampai 3.30 kica tdo tanpe ngingau..biase tgh2 tdo tu kica mesti jerit merengek!..padahal mate pejam..dah la time cmtu muke kica comel..geram sgt mummy tgk muke kica!!
mase kica tdo tu mummy siapkn tmphn baju cstmr mummy..alhamdulillah siap dah..thank u kica sbb kica gudgel..
sejak kica dah 3 n 4bln lebih ni kica dah pandai niarap..tdo pun nak niarap je..dah la comel sgt!n arini kica da dpt akal baru!niarap sambil ligat untuk pusing n menjulur kedepan..pasni xleh la mummy letak kica tepi2 katil...ade jatuh ank akuuu!tp siang td pas kica bgn tdo je sore kica jd serak...tulaa..suke sgt jerit..gegirl xle jerit2 tau..huhu..kene jage adab sopan..malu2 gituu...hehe
mummy lum tdo lg ni sbb nak teruskn jht baju..sblum tdo td mummy n daddy borak2 pasal mase depan kica..nak kica jadi ape..mummy akn sentiase sokong kica lam ape jua pun bidang yg kica nak ceburi..tp yg kelakonye tu daddy kate nak kica jd dj radio..gaji mashukk wooo..huhu..apela daddy ni..hihi.ataupun majistret..hehe..atau doctor,arkitek,cikgu...sumelah mummy n daddy sebut..hehe..yg penting kica jadi ank yg baik,sentiase brpgg pade ajaran agama,jgn tggl solat bile dah pandai solat n sentiase ngaji..nnti daddy ajar kica ngaji ble kica dah besar....sore daddy sedap tau klu mengaji quran n nyanyi..klu kica jadi penyanyi cane la gaknye..hehehe
mummy sentiase doakn yg terbaik untuk kica..
td mase nak berbuka kica tak tdo..biasenye time tu kica tdo,so mummy kene la pgg kica sambil mamam..untuk kica mummy sanggup wat ape je syg..last2 nampak kica tak selesa letak kat tilam dpn tv..hehe..pas siap mkn tu mummy dok dpn tv pgg kica sementara daddy melepaskan hajat! igt daddy je rupenye kica pun same!siap teran2 lg..pas smbhyg magrib tu mummy bersihkn kica n nak tdokn..mate dah mamai dah tp still degil tanak tdo..sampai mummy yg tertdo..daddy p kedai cr brg dapur..pas daddy balik kica tnak tdo lg sampai la kul 11..barulah batery low..hehe..rasenye tiap2 mlm mcm tu..takpela..mummy tak pnh rase pnt untuk jage kica..mummy n daddy syg kica sgt..muah..muah..muah..tiap saat mummy rindu kica tau.. :-)

No comments:

Post a Comment