Friday, 21 October 2011

cptnye die membesar

salam...lame dah tak update...bz la knn2..huhu..cpt btol mase skrg..my lil gegurl pun dah 6 bln stgh..mcm2 dah die nak wat..sgt hepy tgk die membesar n sedih jek ble pk sbb mcm bru smlm die lahir..qisya syg..mommy n daddy sentiasa doakn kica jd ank yg baik,hormat org tua,blaja pandai sampai berjaya n dpt keje yg bgus n sentiasa doakn mommy n daddy ye syg..

5bln aritu berat 7.3 kilo..6bln berat 8.2 kilo!huhu...skrg dah start mkn..tp kdg2 tanak mkn nk nenen je..kesedapan la tu..sbb mls nk mkn..nurse ade bgtau ade stgh baby ni ble die rase menyusu lg best n mkn tak best so die lebih pd menyusu je...haih...sedap ye kica nenen mommy...hehe

n skrg dah pandai mcm2..bru aritu nk blaja duduk..siap posing2 klu nk amek gambo die then skrg nak berdiri dah!oh...awk tu duduk pun senget lg syg berangn dah nk diri ye..hehe..klu nak nenen pantang nampak je terus terkam!pastu menonggeng time nyusu...haih..huhu..gelojoh..td ibu col la borak pasal kica then tanye die ' bu bdk kecik ni klu nenen suke menonggeng n terkam ke?ibu kate mcm2 gaye nnti die wat...yg geli hati tu ibu kate aku dulu pun cmtu pntg nmpk trus terkam...oh ank aku ikut perangai mak die rupenye...huhu

k la..nnt smbung lg...bye..



~

1 comment:

  1. like daughter like mommy la. rindu tau kat kica tica ni. huk3

    ReplyDelete