Friday, 1 November 2013

selamat dtg november

Bismillahirrahmanirrahim...
assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh...salam jumaat...

Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk bernafas dimuka bumi ni. Syukur padamu ya Allah... sekejap je masa skrg kan pejam celik pejam celik dah nak hujung tahun dah... sbnrnye tak sbr nak masuk bulan november sbb ibu ayah nak balik dah dari mengerjakan haji. Alhamdulillah dah selamat dan selesai ibadah kat sana n dah dapat title hajah Aminah n haji Jamian.hehe..tak sbr sgt2 nak tunggu diorg berdua balik nak dgr cerita dari sana mcm mane sbb dpt call sekejap2 je kan.. dan bulan november jugak birthday mama(ibu mertuaku) dan paling best nak terima org baru dr family iaituuu anak kedua kiman n yana..yey..tak sbr jugak2 sbb diorg bakal dapat baby girl!! yey qisya ade geng dah pasni.skrg pun dah ade dan bertambah2 la geng qisya dah leh main masak2 kat pondok dah..hihi.main pondok2 kan mase mase kecik2 dlu...
dannnn sebenarnye jugak entri kali ni adalah ucapan setinggi tinggi tinggi tahniah buat suami tersayang Ahmad Hakimin atas kenaikan pangkat.Ya Allah syukur padaMu... Alhamdulillah.tak sgka Allah nak bg rezeki ni.. tahniah sgt2 syg.. ayg bangga dgn abg walaupun abg tak smpt bc blog kite ni tapi harap pasni abg baca la.hihi... start 1hb ni position kimi dah tukar n Alhamdulillah gaji pun bertambah rezeki Qisya sebenarnya.. uniknya bulan november ni sbb bln november la start kimi dapat kerja dlu selepas zaman kegelapannya..hahahaha.pastu kami bertunang n kawen n dapat anak pastu tiap kali ade kenaikan jawatan mesti dapat bulan november... dlm pada gembira2 ni harapan besar kami sekeluarga agar kami tak lupe diri dan sentiasa bersyukur.inshaaAllah.amin..amin.. smg Allah permudahkan segalanya...
ok lah baiii.assalamm...

sayang...
i luv u so much..
terima kasih sbb jadi suami terbaik untuk ayang n ayah terbaik untuk anak kite qisya nur arissa..
smg jodoh dan kasih syg kite kekal dunia dan akhirat..aminn..inshaaAllah...

No comments:

Post a Comment